CHEMISTRY
Bạn có muốn phản ứng với tin nhắn này? Vui lòng đăng ký diễn đàn trong một vài cú nhấp chuột hoặc đăng nhập để tiếp tục.

Đề KT HKI tiếng Anh

3 posters

Go down

Đề KT HKI tiếng Anh Empty Đề KT HKI tiếng Anh

Bài gửi by 234159 Thu Dec 11, 2008 3:51 pm

Đây là đề KT HKI tớ mới sưu tầm, mọi người làm thử. Ai làm được 10 điểm sẽ có thưởng Laughing Laughing


I. Multiple choices (6 points)
Câu 1: That farmer objected to ………….this crop on his field.
A. planting B. being planted C. be planted D. plant

Câu 2: There are a lot of people who …………..work in remote and mountainous areas nowadays.
A. volunteer B. voluntarily C. volunteers D. voluntary

Câu 3: Choose the word whose the italic part is pronounced differently:
A. house B. hot C. hello D. honest

Câu 4: By the time I .............(get) to the station, the train ………….(leave).
A. got/ had left B. got/ left C. had got/ left D. got/ was leaving

Câu 5: The policeman accused him of…………..the woman’s money.
A. having stolen B. stealing C. having stealed D. being stolen

Câu 6: London Marathon, quiz shows, Olympic Games, etc. are some kinds of ……………….
A. performances B. entertainment C. competitions D. games

Câu 7: We hope ………………..(choose) as volunteers in next festival vacation.
A. being chosen B. to choose C. choosing D. to be chosen

Câu 8: Teaching is considered a(n)…………….job.
A. proud B. good C. honorable D. rewarding

Câu 9: If I (call)………..her yesterday, I (know) the timetable.
A. call/ will know B. had called/ would have known
C. called/ would know D. have called/ would have known

Câu 10: It is said that the Earth can’t have enough……………to support its population.
A. resources B. money C. food D. water

Câu 11: Being seriously ill will make you……………your health more.
A. know B. appreciate C. love D. take care of

Câu 12: It is hoped that illiteracy will soon be ………….if more and more people take part in the struggle against it.
A. disappeared B. decreased C. eradicated D. reduced

Câu 13: Choose the word whose the italic part is pronounced differently:
A. umbrella B. yard C. use D. yellow

Câu 14: My parents never let me ………….out late at night.
A. to go B. go C. be going D. going

Câu 15: Another name for the 25th wedding anniversary is the…………………………...
A. silver celebration B. anniversary C. golden anniversary D. silver anniversary

Câu 16: Which needs correcting?
Ann was too tired finishing the last two questions. ..........A.............B..........C................D.

Câu 17: She doesn’t want (call) by her husband’s name because he died many years ago.
A. to be called B. being called C. to call D. calling

Câu 18: Choose the word whose the italic part is pronounced differently:
A. mutual B. bridge C. picture D. feature

Câu 19: Unselfishness, constancy, loyalty, trust and sympathy are five ……………for true friendship.
A. characters B. things C. qualities D. ideas

Câu 20: It was the first time I (visit) Ho Chi Minh City.
A. visited B. had visited C. have visited D. visit

Câu 21: Choose the sentence which has the same meaning as the following one: “I’ll give it to him next week”, said I
A. I promise to give it to him the following week.
B. I promised to give it to him the following week.
C. I promised giving it to him the next week.
D. I promised to give it to him next week.

Câu 22: What is the synonym of the word “figure”?
A. number B. body C. picture D. shape

Câu 23: People often blow out the …………... after singing “Happy Birthday”.
A. candles B. birthday cake C. presents D. cards

Câu 24: While she………… (take)a shower, the phone ………………(ring)
A. took/ was ringing B. took/ rang C. had taken/ rang D. was taking/ rang

Câu 25: Please forgive me. I didn’t mean ……..you sad.
A. make B. to make C. making D. having made----------------

Read the following passage and then choose the correct answer for each question below.
Giving a dinner party is a wonderful way of entertaining people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better. It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun! When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious reasons. Then plan their menu which includes the first course, a choice of main course and dessert, plus lots of people’s favorite drinks. The next thing to do is the shopping. Make sure you buy more enough of everything, and that someone can help you to carry it! On the day, start cooking early. Then serve the delicious meals, sit down with your guests and have a good time.

Câu 26: Which of the following is NOT true?
A. Giving a dinner party is a chance to have gifts and money.
B. Giving a dinner party is a chance to make new friends.
C. Giving a dinner party is a chance for others to know each other better.
D. Giving a dinner party is a good way of entertaining people.

Câu 27: The write recommends that we shouldn’t invite……………when giving a dinner party.
A. women B. men C. vegetarians D. couples

Câu 28: Which is NOT included in the menu?
A. the main course and dessert B. food for the vegetarians
C. the first course D. people’s favorite drinks

Câu 29: Which of the following is TRUE?
A. You shouldn’t buy more than enough of what you need.
B. You need no one to carry the shopping for you.
C. You should cook early on the day.
D. You needn’t plan ahead when giving a dinner party.

Câu 30: Choose the correct order of things you should do in planning a dinner party.
A. Make a guest list, do the shopping, plan the menu, start cooking.
B. Make a guest list, plan the menu, do the shopping, start cooking.
C. Plan the menu, make a guest list, do the shopping, start cooking.
D. Plan the menu, do the shopping, make a guest list, start cooking.

II. Rewrite the following sentences so that they have the same meaning as the previous ones, using the words given. (4 points)

1. Lan washed her hair. Then she went to the library.
 Having………………………………………………………………………………....

2. The cat is mine. It is playing in the garden.
 The cat…………………………………………………………………………………

3. “Let’s go this way”, said he
 He suggested…………………………………………………………………………..

4. “Don’t forget to do your homework”, said our teacher to us
 Our teacher reminded………………………………………………………………….

5. They don’t tell me their problems. So I can’t help them.
 If……………………………………………………………………………………….

6. “If I pass the exam, I’ll be very happy”, said Nam
 Nam said that…………………………………………………………………………..

7. “You wouldn’t have failed if you had studied hard”, my mother told me
 My mother……………………………………………………………………………..

8. Could you please lend me your motorbike?
 Do you mind…………………………………………………………………………...

============== THE END =============
234159
234159
Thành viên lớp hóa
Thành viên lớp hóa

Tổng số bài gửi : 83
Age : 29
Đến từ : Tiêu Dao Phái
Registration date : 02/12/2008

Về Đầu Trang Go down

Đề KT HKI tiếng Anh Empty Re: Đề KT HKI tiếng Anh

Bài gửi by banhxebo Sat Dec 13, 2008 8:13 pm

1a 2b 3d 4d 5a 6c 7d 8c 9b 10a 11b 12c 13a 14b 15d 16c 17a 18a 19c 20c 21b 22a 23a 24d 25b 26a 27d 28b 29d 30b
1.having washed hair, lan went to the library
2. The cat playing in the yard is mine
3. He suggested going this way
4. ... us to do our homework
5. If they don't tell me their problem, I can't help them
6. Nam said that if he passed the exam, he would be very happy
7. My mother told me that I wouldn't have failed if I had studied hard
8. Do you mind lending me your motorbike

Ma hoi cai, phan thuong la gi day? Question
banhxebo
banhxebo
Thành viên lớp hóa
Thành viên lớp hóa

Tổng số bài gửi : 12
Age : 30
Đến từ : xuongcokhi
Registration date : 01/12/2008

Về Đầu Trang Go down

Đề KT HKI tiếng Anh Empty Re: Đề KT HKI tiếng Anh

Bài gửi by 234159 Sat Dec 13, 2008 9:06 pm

Phần thưởng hả, để xem bạn có trả lời đúng hết ko đã chứ. Chờ vài ngày nữa xem thử có ai trả lời nữa ko thì mình sẽ công bố giải thưởng Smile
234159
234159
Thành viên lớp hóa
Thành viên lớp hóa

Tổng số bài gửi : 83
Age : 29
Đến từ : Tiêu Dao Phái
Registration date : 02/12/2008

Về Đầu Trang Go down

Đề KT HKI tiếng Anh Empty Re: Đề KT HKI tiếng Anh

Bài gửi by aries_love Sun Dec 14, 2008 10:01 am

Mình thử sức tí xíu!!!!!!!!!!
Đáp án là: 1a 2b 3d 4a 5a 6c 7d 8d 9b 10a 11b 12c 13a 14b 15d 16b 17a 18b 19c 20b 21b 22a 23a 24d 25c 26a 27d 28b 29d 30a. Chắc đúng hết quá cheers cheers cheers cheers
1. Having washed hair, Lan went to the library.
2. The cat playing in the yard is mine.
3. He suggest us going this way.
4. Our teacher reminded us to do our homework.
5. If they tell me their problems, I will help them.
6. Nam said that if he passed the exam, he would be very happy.
7. my mother said me that I wouldn't have failed if I had studied hard.
8. Do you mind lending me your motobikes.
Weoooooooooooooooo!!!!!! Mệt quá đi. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

234159: Lần sau dùng chức năng edit là được rồi, ko nên post nhiều bài liên tiếp.
aries_love
aries_love
Thành viên lớp hóa
Thành viên lớp hóa

Tổng số bài gửi : 29
Registration date : 30/11/2008

Về Đầu Trang Go down

Đề KT HKI tiếng Anh Empty Re: Đề KT HKI tiếng Anh

Bài gửi by 234159 Fri Dec 19, 2008 3:47 pm

Đáp án đây:
I. Multiple choices (6 points)
1A 2B 3D 4A 5A 6C 7D 8C 9B 10A
11B 12C 13A 14B 15D 16C 17A 18B 19C 20B
21B 22A 23A 24D 25B 26A 27D 28B 29C 30B
aries_love: sai các câu 8 16 (cấu trúc too...to) 25( mean to do sth) 29 30 => 5 pts
ma_ca_rong_so_ma: sai các câu 4 18(cái này là do đề ko rõ rồi) 20 (chú ý động từ to be ở trước đã chia ở quá khứ) 29dS => 5.2 pts.

II. Rewrite the following sentences using the words provided so that they have the same meaning as the previous ones. (4 points)
1. Having washed her hair, Lan went to the library.
2. The cat (which is) playing in the garden is mine.
3. He suggested going that way.
4. Our teacher reminded us not to forget to do our homework.
5. If they told me their problems, I could help them.
6. Nam said (that) if he passed the exam, he would be very happy.
7. My mother told me (that) if I had studied hard I wouldn’t have failed
Or My mother told me (that) I wouldn’t have failed if I had studied hard.
8. Do you mind lending me your motorbike?

aries_love:
1. Having washed hair, Lan went to the library. Đ
2. The cat playing in the yard is mine. Đ
3. He suggest us going this way. Đ (ko cần "us")
4. Our teacher reminded us to do our homework. S (cần dùng lại động từ forget đã cho sắn trong câu)
5. If they tell me their problems, I will help them. S ( trường hợp này ko có thật trong hiện tại: vì ko nói vấn đề đó nên mới ko giúp được => dùng đk loại 2)
6. Nam said that if he passed the exam, he would be very happy. Đ
7. my mother said me that I wouldn't have failed if I had studied hard. S (chú ý: "say + to + O")
8. Do you mind lending me your motobikes. Đ (nhớ là câu hỏi phải có dấu chấm hỏi)
=> 2.5 pts
ma_ca_rong_so_ma:
1.having washed hair, lan went to the library Đ
2. The cat playing in the yard is mine Đ
3. He suggested going this way Đ
4. ... us to do our homework S (cần dùng lại động từ forget đã cho sắn trong câu và ko viết tắt)
5. If they don't tell me their problem, I can't help them S (điều này chắc chắn xảy ra rồi, ko thể viết như vậy được)
6. Nam said that if he passed the exam, he would be very happy Đ
7. My mother told me that I wouldn't have failed if I had studied hard Đ
8. Do you mind lending me your motorbike Đ
=> 3 pts.
Tổng kết: aries_love: 7,5 pts cheers , ma_ca_rong_so_ma: 8,2 pts cheers
Vậy là ko ai nhận được phần thưởng rồi. bounce
234159
234159
Thành viên lớp hóa
Thành viên lớp hóa

Tổng số bài gửi : 83
Age : 29
Đến từ : Tiêu Dao Phái
Registration date : 02/12/2008

Về Đầu Trang Go down

Đề KT HKI tiếng Anh Empty Re: Đề KT HKI tiếng Anh

Bài gửi by Sponsored content


Sponsored content


Về Đầu Trang Go down

Về Đầu Trang

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Bạn không có quyền trả lời bài viết